home page

ColonHoge efficiëntie en energiebesparende transformatorHoe de ontwikkeling te bevorderen?

2022-05-11 21:08:01loslaten

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.Colon,Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is,Colon315 prijs van droge transformator,De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.


ColonHoge efficiëntie en energiebesparende transformatorHoe de ontwikkeling te bevorderen?Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformatorlevering,transformator met olieonderdompelingVerslechtering van de isolatie van de kern van de transformatorHoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?


ColonHoge efficiëntie en energiebesparende transformatorHoe de ontwikkeling te bevorderen?Het geluid van droge transformator komt vanVoorschriften voor installatie,transformator-onderneming met olieonderdompelingDe fabrikant van de transformator zei dat de temperatuurdisplayapparatuur: de temperatuurverandering wordt gemeten volgens de PT temperatuursensor in de wikkeling van de onderste spanning om onmiddellijk de wikkeltemperatuur van elke fase aan te geven (drie-fase veiligheidsinspectie en Zui grote waardeindicatie en de historische tijd waarin Zui hoge temperatuur kan worden geregistreerd). De Zui hoge temperatuur kan worden ingevoerd en uitgevoerd als mA analoge hoeveelheid. Als het om ver weg te zijn (de afstand kan m bereiken, de elektronische computer kan worden uitgerust met een elektronische computer socket, een intelligente zender, en transformatoren kunnen worden gedetecteerd. Het overtemperatuuralarm en de trip van de systeemsoftware kan ook worden gesignaleerd door de weerstanden van de Pt thermistor sensor zodat de stabiliteit van de temperatuur onderhoudssysteem software verder kan worden verbeterd.Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.Colon,De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.Als het volume van de transformator te klein is,Colon800 droog type transformator citaat, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik,ColonWat is een transformator, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

etiket:
6antwoorden
Xinfeng uitgebr
2vloer-- · 2022-05-11 21:31:15

Eindelijk gekregen ColonHoge efficiëntie en energiebesparende transformator Zo blij dat! De afwerking is geweldig.

Zie meer
mei yan trading
3vloer-- · 2022-05-11 21:53:17

Steun elkaar! Tot ziens ColonHoge efficiëntie en energiebesparende transformator, we bereiden ons voor om een ​​bestelling te plaatsen en hopen op tijd te verzenden.

Zie meer
Planklaag net
4vloer-- · 2022-05-11 22:10:11

ColonHoge efficiëntie en energiebesparende transformator Het werd heel snel gepost, echt actueel, geef me alsjeblieft een duim omhoog

Zie meer
apparatuur
5vloer-- · 2022-05-11 22:43:27

ColonHoge efficiëntie en energiebesparende transformator Ik heb het ontvangen, de verkoper heeft de goederen zeer snel geleverd, de logistiek is ook erg goed, de klantenservice is uitstekend, erg geduldig, geeft mensen een soort intimiteit, en ik vind het echt leuk. Er zijn ook prachtige verpakkingen en een high-end sfeer. Het is te zien dat de handelaren erg voorzichtig zijn. ColonHoge efficiëntie en energiebesparende transformator Het is echt goed, het komt overeen met de foto, er is geen verschil, het is echt een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Zie meer
bouwindustrie
6vloer-- · 2022-05-11 22:47:53

Ik heb het bijna nooit eerder serieus geëvalueerd. Ik heb de jouwe gekocht ColonHoge efficiëntie en energiebesparende transformator en zal het de volgende keer bezoeken. Het is zo handig dat ik helemaal niet kan stoppen. Het is een echt product met snelle logistiek. Ik vind het leuk voor je .

Zie meer
Yali Fashion Ap
7vloer-- · 2022-05-11 23:00:27

Ik heb eindelijk gekregen wat ik nodig had ColonHoge efficiëntie en energiebesparende transformator, het spul is erg goed, de prijs is goed en de prijs is goedkoop, bedankt baas! Om eerlijk te zijn, dit is mijn meest bevredigende winkelervaring. Of het nu de houding van de winkel is of de artikelen, ik ben zeer tevreden. De houding van de winkel is zeer professioneel en enthousiast, beantwoordt alle vragen en de reactie is erg snel. Ik heb veel vragen gesteld, en hij voelde zich niet vervelend, en hij zou me serieus antwoorden. Hiervoor zou ik graag betuig mijn oprechte respect voor u. Er zijn niet veel goede winkels zoals deze. .

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)