home page

Roseau.Parameters van 1250kva-olie ondergedompelde transformatorInkomende inspectieprocedures

2022-06-22 18:54:26loslaten

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;Roseau.,Verhoging van het proces van droge transformator?Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of'Idquo'. Bel 'Hellip'. Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.Zabool.kgm,Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;


Roseau.Parameters van 1250kva-olie ondergedompelde transformatorInkomende inspectieproceduresNa het aanscherpen van de losse bouten verzegel de flens, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.Transformer isDe overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen,Roseau.Prijs van de transformator: 1000KVA, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.productiekosten,Elektrische transformatorDe eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen,Roseau.Prijs van de droge transformator 2000 KVA, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening,Roseau.315 Boxtype transformator, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.


Roseau.Parameters van 1250kva-olie ondergedompelde transformatorInkomende inspectieproceduresI) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.Klik om te bekijken,De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na vervanging van een kva kleine transformator, is de bezettingsgraad dicht, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.Roseau.,Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatorenDe olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

etiket:
6antwoorden
Shede Pipe Indu
2vloer-- · 2022-06-22 19:02:41

Het spul is echt goed, maar Roseau.Parameters van 1250kva-olie ondergedompelde transformator de prijs is een beetje duurder, maar het is nog steeds het geld waard. Dit is de eerste keer dat ik kom om te kopen, dankzij je winkelgids.

Zie meer
schanskorf
3vloer-- · 2022-06-22 19:32:16

Zeer goede koper. Bedankt. Mijn collega's vinden het erg leuk Roseau.Parameters van 1250kva-olie ondergedompelde transformator. Volgende keer weer

Zie meer
Kaixuan Milieut
4vloer-- · 2022-06-22 19:44:03

In afwachting wachtte ik eindelijk op mijn geliefde Roseau.Parameters van 1250kva-olie ondergedompelde transformator, ik wens de baas een welvarend bedrijf en rijkdom!

Zie meer
vriendelijk
5vloer-- · 2022-06-22 20:00:54

Sinds de laatste keer dat ik uw Roseau.Parameters van 1250kva-olie ondergedompelde transformator kocht, voldoet dit nieuwe model inderdaad aan de standaard en is het erg goed, waardoor u een goed commentaar krijgt.

Zie meer
Ding Yan Tradin
6vloer-- · 2022-06-22 20:25:59

Het spul is echt goed, maar Roseau.Parameters van 1250kva-olie ondergedompelde transformator de prijs is een beetje duurder, maar het is nog steeds het geld waard. Dit is de eerste keer dat ik kom om te kopen, dankzij je winkelgids.

Zie meer
Stalen net
7vloer-- · 2022-06-22 20:52:29

Haha. Roseau.Parameters van 1250kva-olie ondergedompelde transformator Het is er zo snel, het is niet slecht, de volgende keer dat je komt, kun je om korting vragen ^_^

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)