home page

Azua de Compostela315 KVA-olie ondergedompelde transformatorUniversele toepassing in alle lagen van

2022-07-01 03:00:25loslaten

Volgens de wet van Ohm

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.Azua de Compostela,Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder,Azua de Compostelatransformator ondergedompeld in 2200-olie, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.Bor.,De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.Geluid, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations zal het grote schade veroorzaken.


Azua de Compostela315 KVA-olie ondergedompelde transformatorUniversele toepassing in alle lagen van de bevolkingOm de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.Oké of niet?,De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delenNa de no-load test is normaal voor h,Azua de CompostelaS13-50 transformator, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.Fout oordeel van de transformator


Azua de Compostela315 KVA-olie ondergedompelde transformatorUniversele toepassing in alle lagen van de bevolkingVoor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.productiekosten,Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.Dry type transformator, een statische elektrische apparatuur, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd,Azua de CompostelaDroge transformator, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatorenAzua de Compostela,Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:Verminderde isoleringBij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

etiket:
5antwoorden
beveiligings de
2vloer-- · 2022-07-01 10:21:04

Fijne samenwerking en strakke verpakking. Laten we het hebben over zakelijke services: Like

Zie meer
Heilige Olifant
3vloer-- · 2022-07-01 10:59:49

Azua de Compostela315 KVA-olie ondergedompelde transformator De kwaliteit is zeer goed, de overdracht is ontvangen, de baas is verontrust, heel erg bedankt!

Zie meer
Internet-inform
4vloer-- · 2022-07-01 11:14:18

Dus geef lof! Net de goederen ontvangen, zeer goed, Azua de Compostela315 KVA-olie ondergedompelde transformator veel waar voor uw geld! ! Kom in de toekomst!

Zie meer
Kaiser Property
5vloer-- · 2022-07-01 11:15:55

Jij Azua de Compostela315 KVA-olie ondergedompelde transformator bent goed, is het handig om een ​​bestelling te plaatsen?

Zie meer
Changheng Metal
6vloer-- · 2022-07-01 11:25:42

De baas is zo aardig, hij kent zijn werk echt goed. Onder jouw begeleiding word ik binnenkort een expert! De service van de verkoper is echt attent. Breng in de toekomst collega's bij elkaar. Heel goed Azua de Compostela315 KVA-olie ondergedompelde transformator. Bedankt.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)