home page

TamborilKenmerken van een transformator met olieonderdompelingEerste keuze van de fabrikant

2022-07-06 00:31:35loslaten

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.Tamboril,Inspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.Bedele.,Wiringwijze van droge transformator:Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.


TamborilKenmerken van een transformator met olieonderdompelingEerste keuze van de fabrikantWanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.Verminderde isoleringHoeveel gaat het kosten?,Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid,TamborilPrijs van de droge transformator 2000 KVA, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformatorDe transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:


TamborilKenmerken van een transformator met olieonderdompelingEerste keuze van de fabrikantDe trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.Testmethode,Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedradingOm de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, en D (of D) is driehoekige bedrading.De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen,Tamboriltransformator met olieonderdompeling S13, zoals inductie, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom maar er zijn veel berekeningsmethoden.

etiket:
6antwoorden
Zhao Jianfeng H
2vloer-- · 2022-07-06 07:36:57
Yuting Machiner
3vloer-- · 2022-07-06 07:45:45

TamborilKenmerken van een transformator met olieonderdompeling Zeer tevreden, goede kwaliteit.

Zie meer
Betrokken bij d
4vloer-- · 2022-07-06 07:50:08

Uw bedrijf TamborilKenmerken van een transformator met olieonderdompeling heeft een zeer goede service-instelling, dank u, en vindt u leuk.

Zie meer
Productie, verk
5vloer-- · 2022-07-06 07:53:18

TamborilKenmerken van een transformator met olieonderdompeling Heel goed, maar het logistieke bedrijf is langzamer, maar het product is erg goed, o(∩_∩)o...

Zie meer
nieuwe industri
6vloer-- · 2022-07-06 08:56:51

Net betaald, wanneer komt TamborilKenmerken van een transformator met olieonderdompeling aan, baas.

Zie meer
veilig
7vloer-- · 2022-07-06 09:03:36

TamborilKenmerken van een transformator met olieonderdompeling Het werd heel snel gepost, echt actueel, geef me alsjeblieft een duim omhoog

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)